App Development

Agenție Digitală Full-Service

Avantajele Aplicațiilor Mobile

Dezvoltarea unei aplicații mobile poate aduce mai multe avantaje pentru afacerea ta, cum ar fi:

O mai bună vizibilitate și accesibilitate: o aplicație mobilă îți permite să ajungi la un număr mai mare de clienți potențiali, care folosesc dispozitive mobile pentru a căuta informații sau servicii. O aplicație mobilă este mai ușor de găsit și de descărcat decât un site web și poate oferi notificări push pentru a menține interesul și fidelitatea clienților.

O mai bună interacțiune și experiență: o aplicație mobilă îți permite să comunici mai eficient cu clienții tăi, să le oferi funcționalități personalizate și adaptate la nevoile lor, să le facilitezi procesul de plată sau de comandă și să le oferi feedback sau asistență rapid. O aplicație mobilă poate crește satisfacția și loialitatea clienților față de brandul tău.

O mai bună performanță și securitate: o aplicație mobilă îți permite să profiți de toate resursele și funcțiile dispozitivului mobil, cum ar fi camera foto, GPS-ul, senzorii etc. O aplicație mobilă poate rula mai rapid și mai stabil decât un site web și poate stoca date local sau în cloud. O aplicație mobilă poate oferi și un nivel mai ridicat de securitate pentru datele personale sau financiare ale clienților.

Dezvoltare aplicații mobile Android și iOS de la iSeeYou

Vă doriți să aveți o aplicație mobilă care să vă crească vizibilitatea și profitul? Atunci nu ezitați să apelați la serviciile de dezvoltare aplicații mobile oferite de la iSeeYou. Folosind tehnologii noi native și hibride, vă putem oferi servicii personalizate pentru platformele Android și iOS. De la design UX la codare și testare, veți primi o aplicație mobilă de calitate, sigură și ușor de utilizat respectând standarde internaționale de calitate și securitate.

Întrebări Frecvente

Care sunt etapele dezvoltării unui aplicații mobile?

Etapelor dezvoltării unui aplicații mobile pot varia în funcție de tipul și complexitatea aplicației, dar în general se pot include următoarele:

Analiza cerințelor și a scopului aplicației

Proiectarea interfeței și a arhitecturii aplicației

Programarea și implementarea funcționalităților aplicației

Testarea și depistarea erorilor aplicației

Lansarea și distribuirea aplicației pe platformele dorite (Android sau iOS)

Mentenanța și actualizarea aplicației

Ce înseamnă dezvoltarea aplicațiilor cross-platform?

Dacă vrei să țintești iOS și Android cu aplicația ta, atunci ai nevoie de o soluție de dezvoltare cross-platform, adică o soluție care îți permite să folosești un singur cod sursă pentru ambele platforme. Astfel se respectă liniile directoare de interfață pentru ambele platforme, pentru a oferi o experiență consistentă și nativă utilizatorilor oricărui platforme.

Cât durează dezvoltarea unui site web?

În mod obișnuit, o aplicație mobilă simplă poate fi făcută în 2-3 luni, o aplicație cu dificultate medie în 4-6 luni și o aplicație dificilă în mai mult de 6 luni.Timpul necesar pentru a crea o aplicație mobilă poate fi influențat de mai mulți factori, cum ar fi:gradul de complexitate al aplicației, cantitatea de funcționalități pe care le include și tipul de sistem de operare pentru care se creează aplicația (Android sau iOS).