fbpx

Despre noi

Bun venit la iSeeYou

O agenție cu soluții complete de marketing!

Cine suntem noi

Suntem un grup de specialiști talentați din toate domeniile marketingului, care oferă împreună soluții full-stack pentru companii și mărci.

Misiunea noastră

Misiunea noastră este de a ajuta brandurile să își atingă potențialul maxim.

Cu ce ne ocupăm

Muncim din greu pentru a găsi și a aduna cei mai ambițioși și inteligenți oameni din marketing pentru a crea conținuturi care vor domina industria.

De unde am început

Compania iSeeYou a fost fondată atunci când ne-am dat seama că majoritatea companiilor nu au
resurse suficiente pentru a avea astfel de experți digitali dedicați și foarte bine pregătiți, pentru a se concentra exclusiv pe
campaniile, rețelele de socializare și imaginea lor, astfel ajungând să piardă oportunitățiile pentru venituri noi.

Procesul iSeeYou

01

initiate

Începeți cu primul pas pe calea către succes a brandului dvs. și luați legătura cu noi!

02

Study

Echipa va evalua imaginea mărcii, va stabili obiective și va crea cea mai bună cale de a le atinge în modul cel mai eficient.

03

elaborate

Dezvoltăm planul, lucrând în sprinturi săptămânale pentru a gestiona, proiecta și testa tot, cu o consistență potrivită standardului nostru ridicat.

04

engage

Vă ajutăm să atrageți atenția asupra mărcii dvs. la momentul potrivit, asigurându-ne că publicul țintă este activ și captivat de brandul dvs.

05

Yield

Analizăm rezultatele produse din campanii pentru a înțelege de unde vine cea mai mare creștere și să o stimulăm în continuare.

06

optimize

Păstrăm ceea ce funcționează și îmbunătățim ceea ce nu. Nu încetăm niciodată testarea, rafinarea și perfecționarea fiecărei părți a campaniilor dvs.

07

upgrade

Luăm strategia inițială și o extindem la un nivel macro pentru a maximaliza audiența potențială și a crește valoarea campaniilor.

De ce să ne alegi?

Ne angajăm să obținem cele mai bune rezultate și, prin urmare, vom lucra împreună cu dvs. până când obiectivele stabilite sunt perfecționate și personalizate pentru fiecare nevoie!

Cei mai buni designeri graficieni ai noștri se vor asigura că toate conceptele de artă și media pe care publicul dvs. le va vedea sunt în concordanță cu marca dvs. și sunt atrăgătoare vizual.

Nu le spune oamenilor planurile tale, arată-le rezultatele tale! Credem că etica noastră de lucru orientată spre rezultate vorbește de la sine!

Fiecare proiect, fiecare marcă este unică și, prin urmare, are nevoie de o strategie unică pentru a îndeplini obiectivele stabilite!

Echipa noastră de analiză se asigură că toate campaniile se derulează în cel mai eficient ritm pentru a maximiza rentabilitatea investiției și a avea cel mai mare impact asupra publicului țintă.

Pentru a triumfa într-o lume plină de impulsuri și anunțuri care luptă pentru atenția oamenilor, brandului dvs. i se atribuie un grup de experți în managementul social media, PPC și SEO, comunicare și PR, analist de date și designer grafic.
Acea echipă lucrează pentru dvs. în culise pentru a vă ajuta să fiți văzut oriunde și oricând.

Proiecte Finalizate
Noun_Project_20Icon_10px_grid-01-512
H+
Video Editate
video-512
%
Creștere
126192
K+
Linii De Cod
Code-Optimization

Would you like to start a project with us?

Give us a call and let's turn thoughts into actions!