fbpx

Servicii

Vă oferim o gamă largă de servicii

Servicii full stack adaptate la nevoile dvs.!

Cu ce vă putem ajuta?

Lăsați specialiștii să aibă grijă de brandul dvs.: proiectare logo, dezvoltare web, marketing digital, management social media, campanii de marketing tip Guerilla și tot ceea ce se află între ele.

Branding & Design

Creăm logo-uri, modele și designuri atrăgătoare pentru a atrage atenția mulțimilor. Vă ajutăm să dezvoltați și promovați un brand de succes.

Programare Web

Creăm interfețe funcționale și atrăgătoare pentru prezența dvs. online pe site-uri web și aplicații mobile. Designul nostru intuitiv UX / UI crește enorm satisfacția clienților.

PR

Prin conexiunile noastre, informarea publicul larg se face în cel mai scurt timp posibil. Mesajul dvs. va ajunge la persoanele potrivite la momentul portivit .

Social media

Gestionăm toate paginile dvs. de socializare (Facebook, Instagram, TikTok, etc.), cu reclame plătite și organice, pentru o comunicare mai eficientă cu publicul țintă.

eCommerce

Aveți un magazin online și aveți nevoie de mai mulți clienți? Experiența noastră în PPC (Pay Per Click) vă va ajuta să atrageți clienți noi și să păstrați clienții anteriori.

OOH Campaigns

Vreți să vedeți numele mărcii dvs. în lumini strălucitoare și să ieșiți în evidență din mulțime? Bannerele și panourile publicitare vă vor garanta statutul premium.

Hai să creăm lucruri extraordinare, împreună.

Povestește-ne despre proiectul tău.

Cu cine am lucrat

Doriți să începeți un proiect cu noi?

Sunați-ne sau trimiteți-ne un e-mail și de restul ne ocupăm noi!