Web Development

Agenție Digitală Full-Service

Ce tipuri de site-uri puteți realiza?

Magazine online și ecommerce, pentru a-ți extinde afacerea și a ajunge la mai mulți clienți.
Site-uri de portofoliu, pentru a-ți prezenta lucrările și serviciile.
Site-uri de știri sau reviste online, pentru a-ți informa și atrage cititorii.
Site-uri de rezervări sau bilete online, pentru a-ți facilita vânzările și gestionarea clienților.
Site-uri de educație online sau cursuri e-learning, pentru a-ți oferi o platformă de învățare și predare.
Site-uri de comunitate sau rețele sociale, pentru a-ți crea și întreține o audiență fidelă.

Acestea sunt doar câteva exemple. Dacă ai o idee de site care nu se încadrează în aceste categorii, nu ezita să ne contactezi.

Servicii de web design profesionale și creative de la iSeeYou

Doriți să aveți un site web care să vă reprezinte afacerea și să vă aducă mai mulți clienți? Atunci sunteți la locul potrivit. Noi suntem o echipă de experți în web design care vă poate oferi soluții complete de dezvoltare web, adaptate nevoilor și bugetului dvs. De la designul grafic până la optimizarea SEO, noi ne ocupăm de tot ce ține de crearea site-ului dvs. web. Fie că aveți nevoie de un site web simplu sau de un magazin online complex, noi v-am acoperit. Solicitați o ofertã gratuitã acum!

Întrebări Frecvente

Care sunt etapele dezvoltării unui site web?

Analiza proiectului: se stabilesc obiectivele, publicul țintă și concurenții site-ului. Proiectarea site-ului: se creează aspectul vizual al site-ului, folosind culori, fonturi și animații adecvate identității corporative a clientului. Dezvoltarea site-ului: se implementează funcționalitățile și conținutul site-ului, folosind limbaje de programare și platforme potrivite. Promovarea site-ului: se optimizează site-ul pentru motoarele de căutare și se folosesc diverse strategii de marketing pentru a atrage vizitatori.

Ce servicii sunt incluse în mentenanța web?

Gestionarea completă a site-ului, cum ar fi instalarea și actualizarea temelor, plugin-urilor și versiunii CMS Audituri regulate ale paginilor web, cu recomandări pentru îmbunătățirea performanței și a experienței utilizatorilor Backup zilnic sau săptămânal al site-ului, pentru a preveni pierderea de date în caz de atacuri sau erori Monitorizare uptime, pentru a asigura disponibilitatea site-ului 24/7 Scanări periodice de securitate, pentru a detecta și elimina eventualele vulnerabilități sau malware Găzduire web profesională, cu resurse suficiente pentru traficul și funcțiile site-ului Mentenanța web este importantă pentru a păstra site-ul funcțional, sigur și actualizat. Un site bine întreținut poate atrage mai mulți vizitatori, clienți și parteneri.

Cât durează dezvoltarea unui site web?

Durata dezvoltării unui site web depinde de mai mulți factori, cum ar fi complexitatea, dimensiunea și funcționalitățile site-ului. Dezvoltarea unui site web profesional poate dura între 10 și 14 săptămâni de la început până la lansare. Acest interval include pași precum planificarea, crearea conținutului, designul, testarea și revizuirea site-ului.